Terese Johaug esitteli poikaystävänsä. Teemu Selänne Twitterin ihmeelliseen maailmaan. Ihmiskeho on taideteos. Sprinttihiihtäjät paskoivat housuihinsa.  Semmoisia urheilu-uutisia..

                                                                   ---

Valuin pahasti.. 200/400 blindit, avasin 34 ristisuittareilla, imago ei vissiin tiukka, 3 maksajaa. floppi AQ9 kahdella ristillä. Lyön 850, kaksi maksua, turn: 8 ristiä. Lyön 1985 noin 3,8 pottiin, yksi maksu. river 7. Checkaan, isompi väri on realistinen uhka. Vihu lyö 5k, crying call, JT ristiä vihulla. Pari avausta tämän jälkeen, jotka joudun kippaamaan rereissuun. Nyt 5k, blindit kohta 250/500 joten odotellaan tuplauspaikkaa.

                                                                   ---

Ja siinähän se paikka tuli. Keskeltä avaus to 880, yksi välimaksu, minä BB:stä all-in 4,6k AQ:lla, avaajalla JJ joka pitää. Out. Ei flippionnea tänään.

Loppuun random thought. Koirata haukkuivat niin pirusti yhtäkkiä tänään, ja minä huusin niille tietysti, että nyt hurtat prkl ne kuonot umpeen!!!!  Siis, huusin. Mietin sitten että eipä taida auttaa. Koirathan kuulevat minusta lähtevän kovan äänen ja miettivät: Hei, whoa!! Siistii, nyt me kaikki haukutaan kimpassa, brilliant!!  Just, on myöhä, i'll get my coat..