AIka tylsä otsikko, toki tiistaista muodostui välipäivä, palauttelupäivä, mitä nyt muutamat koiralenkit ja autonvaihdot, mutta muuten.. Muutama työhakemus matkaan ja lihakeitot levylle paistumaan. Siitä oli mun päivä tehty.

Huomenna lähtö aamupäivästä kohti stadia ja syöpistä kun vaimon sädehoitosessiot käynnistyy. Viisi tiukkaa viikkoa, ja sitten hopefully ollaan voittajia.

Tänään oli sitten paikat pikkuisen jumissa kun aamusta suuntana oli säbähallin aula, jossa puntit sai kyytiä. Tai ainakin paikat tuntui siltä. Vatsalihaksia taitaa jonkin verran olla, ei paljoa, mutta kivusta päätellen jotaian. Tosta olkapään ja rintalihaksen välistä, siinä lienee kans jotain koska kipu.

Sitten taas valkkuvelho Strömbergin sulishaaste. 40 min pelattu ja alkuvuoden erät mulla 9-0. Siinä sitten aikaa oli vielä joten vedettiin minipelit, best of 3, ja erät 15 pisteeseen, joka pallosta tutusti piste. Ajattelin tanssia rumat lukemat taululle alle vartissa, mutta toisin kävi. Ekasta tiukka voitto, mutta toisessa hetkelliset unet aiheuttivat järkyttävän erätappion! Voi v...u, muistan miettineeni, niin sulka lävähti omaan kenttään, minä kontillani siinä.. heh, ompa vertauskuvallista.. Onneksi pystyi kasaamaan luut ja lihakset, notta pystyin kolmannen harjaamaan, eikä minipelin voitto livahtanut kaverille. Mutta jälleen hyvä liikunta-annos!

Äsken hain keskimmäiselle autotallista sukset, ja tassuun tarttui pussi kirpeitä hedelmiä. Tein johtotason päätöksen; avasin miettimättä, ja maistoin muutaman. Oletetaan siis että 'muutama'  tarkoittaa n. 3-30 kpl...

Dexter seiskakausi vielä hakusessa, joten House of Cards yöräytetty käyntiin. Ykkösjakson perusteella paha sanoa vielä mitään syventävää, mutta annetaan mahdollisuus, potentiaalia on.

Tähän lista:

5 huikeaa henk koht suosikkisarjaa epämääräisen ajan takaa, joita et välttämättä olis just nyt muistanut!! (ei erityistä järjestystä)

- Oikeus ja Kohtuus (The Practice)

- Muodon Vuoksi (Nip/Tuck)

- Murder One (en muista, googlaan.. eiku muistan!! (Harkittu Murha)

- Californication

- 24