Kyllä, jokaisen miehen unelma.. vihdoin Ikeaan!! Kuitenkin muisteltiin että kun skidit olivat pieniä, niin Ikeassa ei tullut koskaan kiukuteltua. Valoja, värejä, paljon nähtävää. Niin, skiditkään ei kiukutellut yleensä.. Tällä kertaa vain aikuiset mukana, eli ei tekosyitä. Tarttuiko mukaan mitään kasattavaa? No tottakai. Toki suunniteltuja ostoksia likkojen huoneisiin, joten kasaustöissä menikin iloinen osa iltapäivää. Nuorimmalle pojalle patja, sitä ei onneksi tarvinnu koota.

Samalla sitten purettiin uuden tielta pois vanhaa kalustetta. Ja tottakai nekin olivat Ikeaa. Vanha helvetillisen kokoinen TV taso, johon vielä elävästi muistan joskus kantaneeni kuuden kaverin avulla 300 kiloisen TV:n, tuumakooltaan taisi olla 32, joka oli ah, niin valtava skriini aikoinaan. Syvyys ei ollut ihan mallia taulu, vaan varmaankin palan matkaa toista metriä. Tuli olohuoneen puoleenväliin, joten katselunautinto oli taattu.

Nyt peukalot vielä hellänä ruuvaamisesta valmistaudutaan illan D tyttö treeneihin, eli liikunnallinen päivä jatkuu. Ja kaiken kukkuraksi alkaa jo toinen suklaaton päivä!!!   ...joojoo, sorruin välissä.. :(