Nyt on kanasalaatti vasussa, Lidlin Vitafit (erinomainen) aplarimehu juotu, ja aamupäivät kisat siis kisailtu.

Punttisetti tuntui melko pahalta, kädet ja vatsaligakset semijumissa, ja jaltakin vähän tönköt. Siihen nähden klo 11 startannut sulkapallomatsi oli hyvähköä, ja melko tasaista. Omalta osaltani hiukan hamitti, että vaikka 'vahingossa' ottelun alkamisaika vuoti nettiin, niin yleisömäärä oli pikkuisen pienempi kuin toivoi, eli tasan 0. Strömberg pärjäsi siin määrin että Kokonhallin väliseinät eivät pöllyneet lentävien mailojen voimasta, vaan vuoron jälkeen maestro nieleskely tappion rauhallisen miehekkäästi. Aikakirjoihin jäi 21-13, 21-14, 21-16 erävoiton. Ja vielä loppuverkkana toiminut minipeli 15-12. Perjantaina jatkuu.

Aamulla siis reippailin hallille, ja 2,5 h myöhemmin väsyneenä löntystelin takaisin. Suihkun ja safkan jälkeen olo onkin parempi, illalla mukaan Coach Nyrhivaaran jeesiksi B liigapeliin.  Tuossa suihkussa tein johtotason päätöksen ja en laittanutkaan Doven Men's Clran Comfort ainetta, vaan sivelin itseni Palmoliven Black Orchid & Moisturizing Milk aineella, jolla oli vielä nimi Irrisistable Softness. Ai että.. irrisistable softness, ja tuoksuikin aivan ihanalta (häh.. sanoinko tuon ääneen!! ..tuoksui ihanalta.. hold on, tsekkaan onko kivekset tallella..)  Jos nyt törmäillään, niin saa tulla kokeilemaan onko mun iho vastustamattoman pehmeä..

Asiasta seuraavaan.. koska multa ei koskaan kysytä, niin kysyn itseltäni ja vastaan. Urheilusanomien hauska 'Alkumetri' - palsta kysyi säbäasiaa viime viikon numerossa..

 

Milloin salibandyn suosio ohittaa jääkiekon kansainvälisesti?

- hauskasti asetettu kysymys. Suomessa ei varmaan käytännössä ikinä. Kansainvälisesti taas tilanne ei ole niin selvä.. Ei olisi ihan mahdotonta että Aussit, SIngapore, Malesia, sekä esim Unkari, ja ehkäpä lähi-Idän maat nousisi esiin. Silti probably never.. (sillä palstalla ei visiin näin pitkiä vastauksia sallita)

Kuka on Mr. Salibandy Suomessa

- Mansen legendaarinen mokke Mr. Nupi Nieminen vastasi 'saanko vastata itseni?' ..saattoi tarkkoittaa idoliaan, eli mua, mutta muutama vastasi ainoan oiken, eli Mr. Mikke Järvi.

Mihin kehon osaan reikäpallosattuu kipeimmin

- Vaikka nyytit on suojattu, niin jonkun kerran on tullut veto alasuojaan, siten että alasuoja on ollut vähän huonosti paikallaan. Suojan kova alareuna on sitten napsahtanut säkeille sellaisella powerilla, että happea on haukottu kaukalon takana vartin verran osuman jälkeen. Sählyn ammoisin alkuaikoina liikuin vastustajan poikittsisyöttöö tutun sulavasti. Ykkösellä lähtenyt ajan henkeen kuuluva suuppiosuma oli täydellinen. Kypärää ei ollut joten lähes liimasin pallon vasemmalla silmällä. Sattui.

Paras kuitti, jonka olet kuullut kentällä

- Yleisöltä tulee parhaat. Toinen Mr. Salibandy eli Janne Tähkä niittasi Joensuussa play off ottelun alkuun 1-0 johdon mun taakse kun 3 sekuntia oli pelattu. Yleisö nautti, Josba juhli. Kun tilanne oli rauhoittuntu ja peli käynnistymässä, niin hyvin yksinkertainen, täydellisesti ajoitettu, kovaääninen 'Jupu! Hyvin lähti..!' tiesi paikkansa. Kerran Kovjoella, Johnny Ojalan sinänsä erinomainen rysty upposi takanurkkaani. Jälleen kerran katsomosta löytyi analyyttinen ajoituksen mestari: 'laittaisin ehkä sun piikkiin, Jupu!'

Näin tänään..