Se olisi sitten se viikonloppu pulkassa. Perjantai-illan tyttöjen treenimatsin jälkeen aika menikin chillatessa, sekä vähän katsellessa kauppalistaa lauantaita silmälläpitäen. Ystävämme Hotit olivat tulossa länsi-Uudenmaan suunnalta vierailulle illaksi.

Menyy oli sitten pikkuhiljaa valmis; rapeaksi paneroituja (itse valmistettu, toki..) pikku kanapaloja, pippurimarinoitua pihvihärän ulkofilettä, sekä sitruunaisia rosmariini perunoita + tacosalaatti. Jälppäriksi jätskiä, jälkikasvun väsäämät mokkapalat, sekä vaimon valmistava smoothiekakku. Itse olin pääruokavastuussa, ja ilmeisen onnistunut setti oli, ainakin uskottelivat. Vai kurvasko illan päätteeksi pihasta mäkkärin kautta kotimatkalle..

Viiniä ja vettä, mutta toki äijät maistoivat rommia. Maailman parasta, dominikalaista tummaa rommia, Brugal -nimistä herkkua, hieman kolajuomaa sekaan, sekä seitinohut hipaisu sitruunaa, niin avot. Sweet!!

Lauantaina toki oli aiemminkin ohjelmaa. Nuorimmaisella oli nimittäin turnauspäivä. G pojat turnasivat Sipoossa, jossa vauhti oli hurjaa ja energiaa riitti. Pikkukaukalossa 3 vs 3 peliä, ja 12 minuutin peliaika. Vastustajilla oli jo avauskuvioita(!), mitä en nyt ihan näe 7-vuotialle niiiiiin tärkeäksi. Toisen seuramme jengin koutsi kyseli ollaanko peluutettu yhtä alhaalla ja kahta ylhäällä? Noh, todettiin Coach Bremerin kanssa, että meillä on kolme kentällä, ja that's about it.. Näin siis naisten liigajengin koutsit vetää.. Pelaamisen pääasia näkyi kuitenkin hyvin, eli se että kivaa pitää olla. Taisi tulla neljästä pelista tasuri ja 3 tappiota, mutta ne nyt unohtuivat jo kotimatkalla.

Tälle päivälle sopi mainiosti puolentoista tunnin metsäsamoilu dogien kanssa, sai vähäiset romminhuurut elimistöstä pois. Sitten tiukka puolitoistatuntinen taas hallilla, D tytöille treenit, koska huomisen vuoro peruttu. Näillä eväillä kohti iltaa, eli muutama sunnuntaiturtsi, ja todnäk nopeasti unille.