Ja tänäänkin väsytti aamulla. Jälleen pikkuinen snooze-näppylän käyttö, ja uskottelu itselle, että aikaa on jopa liikaa, vaikka yhden kymppiminuuttisen vielä lepäisi.  Sitten ylös, ja pirteä puolituntinen koirien kanssa ulkoillessa. Törkeän liukasta oli, ja kun rava pyyhälsi edestä, niin seuraavat 50 metriä oltiinkin ulkoilutettavan roolissa, kun 2 kpl rhodesialaisia määräsivät suunnan ja vauhdin. Sitten lähdettiinkin koko perheen voimin Kirkkonummea kohti.

2 kpl pelejä edessä, kun meitin 01-02 syntyneet tytöt kohtaivat C ikäisiä, joissa yhdessä joukkueessa oli jopa 98 syntynyt y-ikäinen. Ensimmäisestä 2-0 voitto, ja toisesta hieno nousu viimeisen femman aikan 1-3 tappioasemasta 3-3 tasuriin. Selkeästi valmennuksen takia. Vai oliko se valmennuksesta huolimatta? Anyhow, 3 hienoa pistettä Porvooseen tuomisina. Pelien jälkeen autoon, ja suoraan Porvoossa hallille, jossa naisedarin mv treenit. Eli täyden työpäivän pituinen, mutta sen verta mukavaa hommaa kaikkinensa että aika menee nopeasti ja miellyttävästi. Huomenna sitten naisedarin jännään NST peliin illalla.

Salibandytarinaa tuli mieleen. Yksi hienoimmista maaleista mitä olen nähnyt tuli Ruotsissa jokunen vuosi sitten (ok, melkein 10 v siitä on..)  Pakki lähetti omalta kulmapisteelta kaaripallon, johon miedän hyökkääjä juoksi ja läväytti suoraan ilmasta lähes 0-kulmasta pallon millintarkasti riman alle. Totesi sitten lehtihaastattelussa 'en oikeastaan nähnyt edes palloa..' Onhan nuo svedut hyviä, mutta ei jmlt, sellaisia taikureita että silmät kiinni rapataan 30 metrin kaaripallot börsään.. huhhuh..

Pesukone jätti vedet sisälle eilen taas, joten akuutti vaihto edessä. Ikää toki jo se 15 v, joten alkaa olemaankin kilometrit täynnä. Alkaa peliviikonloput kasaantua, joten kovin kauaa ei selvitä ilman.

Asiasta taas jouhevasti viidenteen.. Tänään alkaakin mun suosikkisarja taas telkusta, eli Selkkarit. Ei siis salkkarit, vaan jenkki Selviytyjät.  Juu, koukussa ollaan. Samassa suosikkikategoriassa kun 24 ja Dexter. Työn alle seuraavaksi varmaankin Breaking Bad ja True Detective. Hyvää kuullut niistä sen verran.. Cheers!