Tänään venähti syöpiskäynti, kun viive oli parin tunnin luokkaa. Itse sädehoitoprosessi on se parikyt minsaa, joten melkein täysi työpäivä tulee parhaimmillaan ajoineen. Viisi viikkoa vaimolla edessä..

Tuli mieleen tänään taas, kun autossa soi joku asema ryppäästä Aalto/Nova/Voice  (City ei oikein kuulu.. pahus!)

Palkitsisin mielellään yrityksiä hyvistä mainoksista tekemällä kauppaa juuri heidän kanssa. Valitettavasti ei juurikaan hvyiä muistu mieleen, joten tyydyn rankaisemaan vinkumalla kaikille mitä firmoja tulen välttämään aina ja ikuisesti niiden sysipaskojen tv- tai radiomainosten ansiosta.

Viime aikoina listalle on noussut radiosta ainakin se Saunalahden vitun ärsyttävä Saunis -biisi, sen mikänytolikaan jossunlystion inhotuksen tahtiin. Hyi helvetti. Toinen oli se tv:ssä ripiitillä jauhan Miljoona Ruutua, jonka aikana olsi helposti mennyt kymmeniä ruutuja paskaksi, jos ne ei olis niin kalliita. Radiosta myös se nollakakkonen/nallekekkonen setti, huh.. Ja onneksi en edes muista mitä mainostetaan siinä missä Nicke Lignelle hyppii ja pomppii naiset ympärillä..

Entäs se S marketin 'mikä sun suosikkiruoka on?'   no perunamuusi ja lihapullat, MAKAROONILOOTAA!!.  ...tai... 'pystytkö siihen? hotelli. trivago.'

Muita:

- Kaikki missä M.A. Numminen on mukana

- Belvita (vaimikälie) 'ai aamu KEKSIÄ!! ..hihhih..

- Toyota mainos missä kaikki laulaa hassusti päin helvettiä

Onhan noita.. Onneksi ei muistu mieleen enempää juuri nyt. Mutta jos noi nyt on mitä mielessä pyörii, niin pieniä on murheet. Ehkä pitäisi keskittyä jo huomiseen, lenkki + sulkapallo, sekä illalla D tyttöjen treeniottelu, kun saman seuran E pojat heittivät haasteen. Siellä mennään kovaa!