JESS. Hieno viikko liikunnallisesti. Muutama suklaanvälttelyhuijaus mm. hopeatoffee ja tsinuski tangoilla, muuten aika ok.

Tänään aloiteltiin normaalisti. Aamuväsymys. SIlmät näyttivät taas kuin kaksi kusenreikää paskaisesti tummentuneessa hangessa. Kuitenki koirat aamusetille, vuoretellen, koska liukasta eikä mummopiikkejä kengissä. Siinä sitten K Kaupan sitä rustiikki patonkia palanen napaan, lasillinen aplarimehua, kevyt lepohetki, ja vielä ennen liikuntasettia vaimon valmistama loistava marjainen smoothie. Ai että, nyt oli mahtava fiilis lähteä lenkkeillen hallille.

Se mahtava fiilis loppui kuin seinaan kun oli ottanut n. 20 juoksuaskelta. Ei helv... mies etenee kuin rauhoittavan piikin saanut yksijalkainen koira.. Henki ei kulje, ja penikat kipeytyy.. Onneksi kello tarjosi motivaation. The Coach, eli legenda Strömberg oli jo puntilla, ja lupasin ehtiä sinne tekemään vatsaprässit. Nerokkaan taitavasti onnistuin kombinoimaan (onko sana, en tiedä.. no, nyt on) kävelyn ja juoksun siten että ehdin aika ok. Jos joku näki mun kirkkaan keltaisen huomiopipon heiluvan Huhtinen - Aurora välillä, niin toteaisi varmaan, että nyt on 'juoksu' - sana raiskattu pahemman kerran..

Ehdin kuitenkin. Koutsi, tuo oman elämänsä kipparikalle väänti jo toista tuntia, ja naurekseli vaan-- 'sieltähän se sankari saapuu kun painoja aletaan roudaamaan takaisin varastoon'. Tein kuitenkin kovaan tahtiin tiukean (ei kirjoitusvirhe, ajatetlin lanseerata uuden adjektiivin; tiukea) vatsasetin, ja kohta siirryttiinkin suliskentän puolelle.

Stömbergin liikkuminen oli myöskin näppärää, vikkelä kuin kilpikonna paskalla. Ajatetlin että kyllähän tästä helpot voittoerät otetaan. Ekat pallot, Strömbergin stopparit puree, liikun vastaan, räjähtävästi kuin lehmä pakkasella. Pelin taso ei päätä huimaa, ja tasaisesti edetään mökkisuliksen merkeissä.

Kuten aiemminkin, yleisöä saadaan paikalle. Porvoon lahja Suomen yöeläm.. ei, ei vaan porvoolaisen nais- ja tyttösalibandyn kantavia voimia, jokapaikan höylä, huippuvalmentaja, 'driving force', aikaansaaja, moniosaaja, tuo oman elämsä tähtisädetikku Mr. Jori Nyrhivaara astui ovesta sisään. Halli pimeni, valokeila osui herraan ja musiikki lakkasi. No, melkein, pimennys tapahtui vain minun päässä, kun Strömberg aloitti kirin. 19-15 tilanteesta koutsi nousi tuntumaan, Jorin villisti eläytyessä huippusuliksen jännityksen parissa. 19-18 tilanteessa taistelin itselleni eräpalloja. Mutta vaihulainen nousee. Tilanne minulle 20-19 ja taas eräpallo mulla. Mutta tästä draama vasta alkoi. Just kidding, ei alkanut, voitin helposti 21-19.

Toinen erä oli vähän selvempi, vaikka välillä totesinkin, että jmlt Jupu, pelaat kyllä urasi parasta tennistä just nyt, harmi vaan että se laji ei ole kyseessä. Kuitenkin voitto siitä, oisko ollu 21-14. Kolmas myös kotiin, ja Strömberg jää odottelemaan turhan toiveikkaana taas seuraavaa settiä, olisiko maanantaina!

Alkava viikonloppu sisältää D treenimatsin illalla poikia vastaan. Pojat eivät halua hävitä likoilla, eikä meiän jengi nuoremmille jäbille. Hegemoniaa. Naisjengi matkustaa liigapeliin Tampesteriin, tsempit sinne. Huomenna siiten iltavieraita meille kotiin, olen suunnitellut Menyyn valmiiksi, joten ehkä tuo pizzamestan numero pittä ohjelmoidan pikavalinnaksi puhelimeen.

Sitä ennen huomenna tietty säbää, nuorimmaisen matkassa G poikien turneeseen. Todellista peli-iloa siellä. Siinö mielessä Nuori-Suomi meininkiä, että taulukkoja ei ole. Tulokset onneksi lasketaan. Ennen ei vissiin ole näin ollut. Aivan järkyttävää, ei lasketa tuloksia, koska jollekin voi tulla paha mieli. Näin valmistetaan nuoria elämään, jossa kaikilla on aina kivaa, kellään ei ole koskaan paha mieli, haasteita, murheita.  Niin, elämä ei ole aina shamppanjaa ja vaahtokarkkeja. Välillä se on myös perhosia ja sateenkaaria (ei kannanotto). Kyllä noi skidit pitää huolen että tulokset tiedetään. Meidänkin nuorin ei välttämättä osaa edes viikonpäiviä vielä, mutta jokaisen pienpelin, mitä treeneissä vedettiin, tulokset kyllä muistuu.

Sunnuntaina sitten chillauspäivä, ellei nyt B tyttöjen liigapeliin joudu/pääse. Cheers, ja viikonloppuja!