Tietysti piti yrittää aamulla herätä aiemmin, koska huomenna koulupäivä yms. Hankalampaa kuin muistin.. Jo neljäs suklaaton päivä alkamassa. Hieman tätä laskua pehmentää eilinen jätskiannos (perusvaniljaa ja pienesti mansikkahilloa) sekä hopeatoffee minipatukka. Ok, ihan tavallinen patukka, mutta tuo mini-etuliite jotenkin toi paremman mielen. Niin, ja niitä siis meni kaksi kpl. Mutta ei juurikaan iltasyöntiä, eikä siis suklaata, joten olen ainakin semityytyväinen.

Pesukone ja kuivausrumpu lähentelevät jo 15 vuoden ikää. Vähän alkaa yskimään, joten uudet hankintalistalla. Tulikin verkkokaupan esite kotiin, jossa oli Samsung pesutorni 7 kg, ja yli tonnin setti hintaan 699. Toki mä mietin että 7 kg!! Jumalauta että on kevyet laitteet.. voiko olla kovin hyvä..??

Loistavasta Dexteristä saatiin vaimon kanssa jokin aika sitten 4. kausi loppuun katsottua, ja nyt vitoskausi jo puolessavälissä. Huikea. Suosittelen!

Nyt taas nettiin, (taas.. just, missähän mä nytkin olen..) etsimään lento- ja hotellivaihtoehtoja tyttöjengille Prahaan kesällä! ..ja samalla ehkä vähän töitäkin voisi etsiä..