..toivottavasti jatkuu vielä pitkään, perussunnuntai grindit, eli Starssilla Sunday Storm. 10 taalan nettipokeriturnee, pieniin valuttu, 35000 pelaajaa aloitti 4 h sitten, nyt on se 2000 tähteellä (kuten Spede sen aikoinaan ilmaisi)

Selänteen juhliin asti en kestä, enkä jaksaisi muutenkaan. Ehkä kaikkien aikojen suomalaispeluri, ja kuulemma hieno ihminen, mutta voisko se jokaviikkoinen hypetys ja kämpän sekä autojen esittely kaiken maailman lehdissä jo sitten pikkuhiljaa loppua!!? Perkele, se on ollut tyrkympi kun Sara Sieppi viime aikoina.. On muuten #8 saletisti en s vuoden BB:ssä mukana!

Suoma.. noniin ja lähtö tuli, alle 10 isoa blindia puskettiin TT:llä, joku vesipää call J3.. river J.. sijoitus n. 1700.. nice..  Niin, suomalaisilla urheilutoimittajilla on ollut yksi suosikkifraasi viimeiset.. niin kauan kun muistan. Se alkaa sanoilla: 'suomalaiset eivät ymmärrä kuinka..'  Välillä me ei ymmärretä Jarkko Niemisen saavutuksia, tai koripallo- / lentopallojoukkueen suorituksia. Jari Litmasen suosioita Amsterdamissa. Ei ymmärretä Mikko Ilosen saavutuksien suuruutta. Ollaan kaikki urheilua seuraavat ihan pirun tietämättömiä. IL toimittaja Pekka Jalonen jatkaa omalta osaltaan; nyt ei ymmärretä kuinka suosittu Selänne oikeasti on Anaheimissa. Uskopa vaan Pekka: kyllä me vaan ymmäretään. Ollaan huomattu urheilu-uutisista, iltapäivälehdistä, kokkiohjelmista, Seiska-lehdestä, kirjoista, leffoista, dokkareista.. Kaikki ketkä seuraa jotenkin ymmärtää, muiden ei tarvitse, ok?

Huomenna maanantaiarkea, pesukoneen hommaamista, joulutauon jäkeen ekan junnumokketreenit, näillä eväillä viikkoa käynnistelemään.