Porvoossa saa kodinkoneliikkeissä hyvää palvelua. Korjaan, erittäin hyvää!!  En tiedä ylittääkkö tämä nyt mitenkään uutiskynnystä. K-Raudoissahan ei aina sama homma toimi, jossain päin Suomeahan oli kohtuullisen iso hässäkkä syntynyt, kun eräs asiakas oli nähnyt varman havainnon myyjästä! Saattoi olla kuitenkin ruokolahdenleijona- tyylinen bongaus. Porvoon K RAudassa en ole hetkeen käynyt. Sielläkin on homma toiminut useimmiten oikein hyvin. Joten menkää käymään!

Tänään ja eilen taas hotelliasioiden kimpussa. Prahaan muutamaan mestaan lähetetty meili, jossa downgreidaan oman englanninkielen taitona napsun kohti rallienglantia, muutamat 'juuri teidän hotellia on suositeltu erittäin lämpimästi, mutta nyyh, budjettimme on tiukka..' rivit kourrutukseksi ja tarjouksia odottelemaan.

Englannin kieltä ei ole vähään aikaan päässyt puhepoliittisesti treenaamaan, ja esim kokeilemaan miten uppoaa englanniksi käännetyt typerät suomalaiset sananlaskut. Joskus valittelin samaa ongelmaa kun kaverilla sanomalla 'Rahikainen has the same problem'. Ei tainnut sanasta-sanaan käännös olla ymmärrettävissä. Mites sitten 'en ole mikään eilisen teeren poika'?  Well, I am not the son of yesterdays black grouse!' Kokeilkaapa!  Entäpäs 'Levällään kuin Jokisen eväät?' Spread out like Jokinen's lunch. Eihän tolla voi mennä vikaan..

Tänä aamuna noudatin taas erittäin toimivaa teemaa: Keep the dream alive -press the snooze- button! Mutta aamupäiväunien jälkeen on oltu tehokkaita. Kaatopaikkakäyntikin jo takana.

Painonpudotus update: Smoothie aamupala, hätäinen häpeälounas: salaattia ja Lidl kanakebabtasku, ilta pärjättäneen hetelmällä ja raikkaalla smoothiella. Voishan tonne sekoittimeen heitellä suklaapalasia ja syödä ne sekoittamatta ollenkaan, mutta nyt on yritystä. Nimittäin huomenna sulkapalloa ja ulkoilua. Mailakin löyty tallista. Tilanne ok!