Huomenna lauantaina tulee olemaan melko hektinen päivä. Aamusta klo 8 hallille, jossa D tytöt pelaa C sarjan pelin. Siitä jakaudutaan kahtia, kilparyhmä Lohjalle, ja haastajat Espooseen. Helpot 14 tuntia joillakin.

Silti otan kaljaa ja kuuntelen Metallicaa. Ikinä ei voi olla tilanne niin paha, jotteiko kalja+Metallica olisi paikallaan. (mähän en oikeasti juo kaljaa, toki otan siideriä, mutta kalja=katu-uskottavuus)

Luin eilen lehdestä, että Qatarin käsipallomaajoukkue sai hopeaa koti MM-kisoissaan. Aika hienoa. Jutussa kerrottiin myös että 'oikeita' qatarlaisia joukkueessa oli 4 kpl, ja peliaika melko vähissä. Muut oli ostettu. Miljoonan dollarin bonarit pelkästä kansalaisuuden vaihdosta, ja lisää menestyksestä. Näin työtön kun olen niin ajattelin matkustaa paikanpäälle, ja alkaa vetämään säbätoimintaa siellä. Uskoisin että samanlaisella bonusbudjetilla saisin ihan jees maajengin kasaan. Ilmoittautumisia on tullut jo.

Lisää uutisia.. Briteissä rikottiin taas ennätyksiä. Joku nörttiheebo pisti oman ennätyksensä uusiksi ja ratkaisi rubikin kuution 40 sekunnissa, vain yhtä kättä käyttäen!! ...ja kuulemma juhlisti asiaa yksin kotonaan, edelleen yhtä kättä käyttäen...

Loppuviikko ei ole sujunut aivan toiveiden mukaan. Keskiviikkona vielä tein elämäni ensimmäisiä täysin vapaaehtoisia puntti-/lihastreenejä. Mutta torstai ja tämä päivä ovat olleet liikkunnalisesti varsin vajaita. Koirakävelyt ja autolla Stadiin, ei juuri muuta. Coach Strömbergikin kävi torstaina möyhentämässä ihan eri sarjassa painivaa sulkapallolupausta, ja päätti nauttia voitosta siten että perui tämän päivän odotetun kohtaamisen. Ensi viikon tavoitteet liikunnan suhteen ovat kovat.

Musiikki.. tuossa alussa sivuttiiin jo aihetta.. Olen aika, jos ei nyt kaikkiruokainen, mutta moniruokainen. Ei uskoisi kun viime kesänä, väänsi tällaisen listan:

Inhokit today:

-jos jamaikalaiset vetää luonnostaan omalla aksentilla reggae settiä, niin eikai nyt suomisettiinole pakko yrittää vääntää tulehtunutta feikkiaksenttia mukaan!! Prkl
-kaikki vanha 'hyvä' mitä ruotsinlaivalla kuulee.prkl.
-kääntelin radiokanavia ja Marita Taavitsainen- Andre. Vihalistalle tämä ja kaikki samanlainen
-95% A. Kelan lyriikoista
- melkein kaikki mitä NRJ soittaa
-heviklassikot joista nyt vaan kuuluu tykätä. Breaking the Law??? Voi helvetti mitä sontaa oikeesti!
-vesku loiri, sama homma, niin huippulahjakas, nerokas, ja karismaattinen että se voi mennä lavalle, möristä epämääräisesti kaksi lausetta, pieraista ja röyhtästä ja jengi menee sekasin silti siitä karismasta
-joku Sting/Police, Every Breath you take, tekee mieli työntää hammastikkuja silmiin ja kynsien alle
-another prick in the wall.. Onko hyvä..
-ei nyt inhokki mitenkään, mutta pakko todeta että Bohemian Rhapsody maailman yliarvostetuin biisi, ehdottomasti. Samaan kategoriaan joku prkleen väsynyt Imagine.
-doors, beatles..
-monet iki-ihanat suomisuosikit, vicky rosti yms.
-monet ihanat nykysuomisuosikit anna puu yms.

Piru, aika lyhyt lista, voisi siis sanoa että melkeimpä kaikki käy!

Loppuun klassikkoja pari:

 

In the news a while back somewhere in the Usa, a news anchor said:'A 30 year old man has been arrested, after the police found over 10000 pictures of young children on his computer. Now over to our reporter Gary, who has more..'

Gary has MORE!!?? What a sick bastard..

 

Knock, knock
Kate McCann: ' Who is it?'
'Mom, it's me, Maddie!'…
Kate: 'What? Maddie! ..no.. it can't be... we buried you..'
'Just kidding! It's me Gerry, forgot my keys again!'
'Ha ha, oh Gerry, you're so funny..

 

I really glad the weekend is almost here... I'm a bit tired, and I really don't give a fuck. Then i drank a Red Bull. Now i don't give a flying fuck..

 

A drug user friend told me...:

'At the airport I persuaded my girlfriend to smuggle my coke through customs by sticking it up her ass!! ..then I realized that I could just buy another can at the departure lounge..

Näillä mennään--