In the news today, ja vähän yesterdaykin...

Jari 'Siltsu' Sillanpää.. Stadionkonserttia pukkaa kesälle. Iltalehtisanomissa kerrottiin että SIllanpää on 'Suoni kovin aikuisviihdyttäjä', joten keikka on paikallaan. Aikuisviihdyttäjä. Noh, mikäs siinä, jos tuota sanaa haluaa käyttää..

Jääkiekkoa, Ilves hävisi mun suosikijengille, Jypille. Ei tässä kovin fanaattisia enää vuosiin olla oltu, toki varsinkin eka mestaruus jokunen vuosi takaperin lämmitti suuresti. Anyhow.. Protestoivat Jypin tasoitusmaalia, oli ollut epäselvä. Sitten joku Ilveksen nimetön (kädetön?) pakki jopa Twitterissäki elämöi. Ei ollut maali 'pitäisikö ne lankapuhelimetkin päivittää' Joskohan tehtäis niin, Ilvespakki, että pelaa sä lätkää, ja jätä noi 'hauskat' verbaalihassuttelut ihan muille. Tuo lankapuhelin juttu nyt ei ihan lähtenyt, eiks jeh?

Tänään muuten jatkui sulkapallo. Vedin ihan ok punttisetin, vaikka Coachin mielestä oli taas myöhässä, ja himmailin. Sulkapallossa saatiin pari semitasaista erää aikaan, ja yksi melkoinen läpihuutoerä, jossa Strömberg joka solu viestitti, että olisi mieluiten missä tahansa muualla juuri nyt. Eli talven erävoitot n. 33-0 tässä vaiheessa. Huomenna jatkuu, ja ajankohtakin on aivan liian aikainen..

Ja hei! Kansanedustaja valittelee liian pientä palkkaansa.. : 'valtakunnan parhaat kyvyt ansaitsisivat isomman palkan'  Juh, olen taipuvainen uskomaan tavallaan.. Pitäisiköhän kansanedustajien palkkoja nostaa itseasiassa reilusti? Jos sitten saataisiin eduskuntaan OIKEASTI valtakunnan parhaita kykyjä!!??

Costa Concordian (juuri se laiva) kapteeni päästettiin takuita vasten vapaaksi, koska 'ei ole syytä olettaa että karkaisi'  Just.. I'll you finish this one in your heads...

Päivän mauton:

My friend picked up this really kinky girl from the bar..

'Humiliate me!' she said,

So my friend dressed her up in a Liverpool jersey..