Se olisi tasan kuukausi, sen ajan tämä ajatustenpurkupaikka on ollut auki. Huima määrä kommentteja mitä tähän on tullut kertoo kyllä selkeää kieltä. Lukuisista livenä saaduista pyynnöistä huolimatta saatan kuitenkin jopa jatkaa koeaikaa toisen kuukauden. Miten muuten mun lukijat (molemmat niistä) saisivat tietää tärkeät sulistulokset, sekä maailman mielenkiinnottomimmat mikcrotason räpeltäjän satunnaiset seikkailut nettipokerimaailmassa?

Siitä tulikin mieleen.. Sunnuntain Sunday Storm alkanut, tunti takana, aloitusstäkki 5000, nyt 11k.. Perjantaina testailin Starssin Spin n Go -kamppista. Eli ostan 5 taalalla sisään, 3 pelaajaa, kone arpoo palkintopotin, joka yleensä siis on 10, mutta välillä (harvoin) tulee isompi summa. Jokunen kympin setti väännettiin, ja toivottiin jackpottia eli 1 miljoonan settiä (toteutuu n. 0,003% peleistä..) Ei napsunut, mutta melko harvinainen 600 taalan potti osui. Normisti winner takes all, mutta 600 potti tarjosi 500 voittajalle, sataset 2. ja 3. sijoille. Toki hoidin.

Viikonloppu piti sisällään pari naisten liigapeliä; perjantaina kaatui niukasti Erä, ja tänään su mestari, sarjakärki Pro kävi taistelemassa 2-4 voiton itselleen. Lauantaina taas haisteltiin peli-ilon ydintä, kun G pojat pelasivat treenimatsin. Jos ei muuta, niin tuuletukset ovat ainakin kohdillaan jo 7 v jäbiltä.

Arki alkaa huomenna arvatenkin puntti+sulis setillä. Viime viikko oli hyvä, tulevalla pyritään tiukentamaan vielä ruokapolitiikkaa, ja lisäämään muutama uintiharjoite settiin mukaan. Tavoitteena on vetää erinomainen treeniviikko, ja toki ottaa 3 voittoa Coach Strömbergistä, tosin tiukkaa tulee olemaan.

Tiukkuus saa alkaa nyt, Supersunnuntain eli Superbowlin eväät sisältää lasin, tai jopa kaksi jos oikein riehaannun, kylmää vettä. Cheers, ja hienoa alkavaa viikkoa!