Aikaa vierähti.. Nopeasti se vaan menee.

Viikonloppu meni melkein rauhallisissa merkeissä. Perjantaina onnistuin viimein häviämään legendakoutsile yhden erän. Nopeasti pistettiin erän jälkeen pallo peliin, eikä Strömberg ehtinyt toteuttamaan uhkaustaan, notta kun erävoitto tulee niin maila tippu samantien.. Siihen sitten tacot illalla pöytään ja osittain epäterveellinen viikonloppu oli valmis alkamaan.

Launtaina mummit kylään, ja allekirjoittanut väänsi sitruunaiset rosmariiniperunat, sekä paneroidet pikkukanafileet kasaan, ja palaute, joka minulle tuli, oli varsin positiivista. Tiedä sitten..

Sunnuntaina suunnattiin kohti rannikkoa, jossa koirat pääsivät ravaamaan jäälle moottorikelkan perässä. Nartut nauttivat, mutta hinta oli maksettava.. Vanhimman hauvabitchin kaikki tassut verillä, ja kohtuu hankalat pissitykset illalla + lähipäivinä.

Eilinen, eli maanantai menikin aika pitkälti halleilla: aamulla apuohjastajaksi agilityhallille, siitä puolen tunnin ulkoreippailu, jonka jälkeen Coahin kanssa oikeasti hyvä punttileikittely. Klo 13-14 sulismatsi (3-0 voitto, jälleen, nice), pieni ulkoloppuverkka, nopea käynti kauoassa, kotona, ja halille omiin, eli  D tyttöjen,  treeneihin. Vielä Naisten mv hässäkät päälle, ja puol 8 kotiin, ja päivä pulkassa!

..käyttäen vaivihkaa syntynyttä massiivisen upeaa aasinsiltaa; pulkasta tulikin mieleen..!!  ..tänää tiistaina pulkat olivat pääosissa. Hyvien ystävien, Marjan ja Tapanin luo kyläilemään Helsingin kupeeseen. Isät ja skidit lähtivät sit Paloheinään, mukana Stigat ja pulkat. Ensimmäinen lasku johon pääsin/jouduin kyytiin, ja tuloksena polven kohdalta hajonneet housut, polvi- ja kylkiosumat, ja minor ruhjeita muualla. Kohta uskalsin uudestaan, ja vain pienimuotoinen lentomatka, pyörähdykset ja hetken lepohetki lumessa. Great. Lapset selvisivät kohtuu vähillä vammoilla, vähän leukaa auki, ja poskissa viiltoja. Saatiin myös joltain vässykkä-äijältä noottia, inisi 'ette te tosta voi laskea', itse seisoi jäykkänä paskana keskellä rinnettä. Spede. Oltiin pahiksia, siis..

Huomenna jatkuu sitten sulismatsit, uskon voittoon..  Uskon myös että päivitän jatkossa useammin ja värikkäämmin. Tai ei ehkä useammin. We'll see..