Tänään, perjantaina, vedin piiiitkästä aikaa erilaista treeniä. Ilmoittauduin vapaahetoiseksi koulun ekaluokkalaisten uimahallireissulla valvojaksi. Pukukopissa ja pesutiloissa 15 kpl ekaluokkalaisjäbien kaitseminen käy kyllä ihan työstä, mutta sen tunnin kun he sitten ohjaajan opastuksella olivat uimakoulua yms. niin otin siihen pienen uintisetin.

Joskus 15-20 vuotta sitten pudotin painoa pääosin uimisella, joten innolla altaaseen. Jotenkin sitä ei muuten ole saantu aikaan, mutta nyt näin. Olihan se taas yllättävän rankkaa. Tästä voisi ottaa tavan. Koskaan aiemmin en ole vastaavaa huomannut, mutta nyt väsyivät/ärtyivät silmät. Gogglesit varmaan seuraavkasi, iän tuomaa vaivaa, I presume..

Illaksi lenkkeilen hallille n 45 min, jonka jälkeen lenkk... pummaan kyydin takaisin kotiin. Pientä treeniä ennen huomenna alkavia Naisten Playoffeja. Pitääkö veikata? Ok, Pro, Classic, NST suoraan 3-0, ja PSS 3-1 jatkoon. Viimeinen veikkaus ei ole täysin objektiivinen, tai siis puolueeton, oliko se nyt ob- vai sub-..?

Sulkapaloa pelasin eilen Coach Strömbergiä vastaan. Viisi erää mruskausta, ja coachi totesi että oliskohan se tauon paikka. Nyt on muutama kivikova haastaja stadin suunnalta ilmoittautunut. Hehkutin liikaa, koko kylästä ei oikein löydy vastusta. Onhan täällä.. mitä.. n. 50000 asukasta Suur-Porvoon alueella, ja kahta vastaan olen pelannut...

Ainiin ruokalistaa::::

Ke aamu, veto alkoi: ruispalaa aamusta, kalkkunaleike + herkkukurkut, iltapäivällä ohuesti edellisen päivän kanapastaa, ja illalla omena, ruispala, ja prkl 1 KPL Hopeatoffee patukka, se pieni kuitenkin..

TO: Homma etenee.. Ruispala, lounaaksi tonnikalasalaattia, oma tekemää. Hyvää, mutta helvetillinen nälkä jäi.. Laitoin lohta uuniin perheelle, ja vedin sitä alkuiltaan pottujen kera. Illalla omppu. Ei sortumisia!!!

PE: Tänään, ruispala aamusta, päällä lihahyytelösiivu. Ja tottakai herkkukurkkua. Uintisetin jälkeen törkeä nälkä joten loput tonnikalasalaatista. Edelleen törkeä nälkä. Noh, tohon klo 15.30 korville sitten pottuja, ja juuri väsäämiäni kanafileitä. Pieni annos. Kohta siis lenkkeilemään.

Ainiin jotain uutta jätskiä, Ainon metsämarjasettiä jossa jogurttia mukana, tarttui mukaan. Pieni sortminen siis. Mutta otin toooosi pienen annoksen..  :)    Jatketaan!