..jos nyt ei ihan koko kaupungin yöllisiä dominaattoreita, niin maailman (salibandymaailman) ultimaattisia parantajia oltiin.

Perjantaina pihatulet syttyivät helposti. Itse pipersin kirveen kanssa muutamasta kuivasta klapista tapani mukaan nättejä pikkuisia tikkuja hirveän kasan, ja ylpeänä kannoin ne pihakatokseen, jos Coach Römperi jo odotti. Römperi oli sillä välin nakannut tupon paperia ja 3 jättimäistä halkoa kekoon, ja komeasti saanut jo homman tulille. Päällikkö on päällikkö.

Mukavasti porukkaa kävikin tulilla. Vanhojen lisäksi nuorta tulevaa naisten mj-tähteä, paikallista PSS-äijää, uusia heeboja.. Viini virtasi.. hold on.. ei virrannut. Siideriä, kalparoronkeloa, sekä illan pimetessä jo hurjia paineita aiheuttanut, minun omilla ylisanoilla mainostettu dominikalaisen tumman rommin, colajuoman ja täydellisen seitinohuen sitruunasilauksen + muutaman jääpalan yhdistelmä. Jossain määrin uskon että pystyin vastaamaan odotuksiin. Mangeriportaan eliittiä saapui paikalle, vannotin Sir Levälammelle, että mitään, MITÄÄN, ei tarvitse tuoda. Kuitenkin otin nöyränä vastaan litran barbadoslaisen tumman rommin. Ok, saa meiltä hyvän kodin, hetkeksi.

Osa poistui, ilta jatkui, juttu lensi, ja tulet lämmittivät mukavasti muutenkin melkoisen mukavaa keväistä yötä. Porvoolaisen urheiluelämän ikiliikkuja, oman elämänsä sveitsiläinen monitoimityökalu, Mr. J. Nyrhivaara ja Sir Levälampi olivat viimeisinä tulilla, jotka sammuivat vain hieman ennen Nyrhivaaraa, eli karvan ennen aamuneljää.

Aamuinen kuva rikospaikalta kertoi osaltaan illan kulusta. Itse tuhosin onnistuneesti useamman vesilasillisen ennen unia, ja aamu ysiltä oltiin jo koirien kanssa lenkillä. Mukavasti vielä metsälenkki + treenit lauantaille, ja viikonlopun päätti sunnuntaina meitin D tyttöjen viimeinen runkosarjaturnee. Sieltä ensin rutiinivoitoo 13-1 vs Indians, ja päivän kruunasi runkosarjan järjestyksen ratkaissut 4-3 voitto kivikovasta Lohjasta. Vajaa viikko, ja edessä on kauden huipentuma, aluelopputurnaus Lohjan kotiluolassa.

Kauden huipentumista puheen ollen, aikakausia on taas saatu päätökseen. B tyttöjen pronssi hoidettiin tyylillä, mukavat päätössaunat siihen päälle. Naisten kausi loppuikin jo aiemmin. Kaksi vuotta sitten aloitettu projekti ei mennyt ihan niinkuin piti. Itse lipesin tiimistä pois lähes kokonaan, henkilökohtaisista syistä, ja Römperikin siirtyi sivuun. Coach Bremer jatkoi, ja poistui hänkin tämän kauden jälkeen. Itsekin taidan keskittyä ensi kaudella vain ja ainoastaan meidän 01-02 tyttöjen jengiin. Tai mistä sitä tulevaisuudesta koskaan tietää. Ainut mikä on varmaa on se että jokainen kauden päätös on viimeinen hetki kuin juuri se jengi kokonaisuudessaan on yhdessä. Hienoja hetkiä. Toki saattaa joissain tapauksissa käydä niin että täsmälleen sama joukkue, valmentajat, tausta jatkaa, ilman mitään muutoksia. Ehkä promillen verran kaikista tapauksista. Siksi kauden päätöksen aiheuttavat aina erilaisia tunteita, helpotusta ja haikeutta.

Tämä onkin yksi hyvä motivoinnin keino. Nyt on taas aivan sama pelataanko me ensi viikonloppuna maailmanmestaruudesta ja etelän aluemestaruudesta. Nautitaan siitä että tämä jengi on viimeisen kerran kasassa tässä kokoonpanossa, tässä sarjassa, tai ylipäätään tässä tilanteessa. Ensi kaudella on uudet kuviot. Nyt uskalletaan unelmoida, ja toteuttaa unelmat. Chasing after rainbows.

Onneksi maailmassa on tärkeitäkin asioita. Onko sitten vaalit yksi niistä, en tiedä. Kansa on puhunut. jos ahdistaa niin miettikääpä sitä kuinka tyhmä keskimääräinen äänestäjä on. Ja sitten miettikää n. puolet on vielä sitäkin tyhmempi. Teuvo pääsi läpi lähes tuplaäänillä. Edustaa kuulemma kansaa. Koska riipaisee tukevat kännit 2-3 kertaa viikossa. Ok, i'll get my coat.

Maailman tärkeistä asioista puhuttaessa, en ole muuten Römperin kanssa sulkapalloa enää pelannut. Ja koska mies lähtee kohta ensin kostean paikan leirille, ja kohta pro koutsiksi, niin saattaa olla että seuraava kohtaaminen on jonkilainen Swiss Open tapahtuma..

In other news.. Fudiksessa KuPS valmentaja antaa Freddy Adulle aikaa sopeutua Suomen liigaan, olosuhteisiin yms, mutta muistuttaa että on varmasti kohta pelillä, koska 'tämä ei ole maailman tasokkain liiga'    Ok, kiitos tästä infosta, ettei tule väärinkäsityksiä, koska kun tuota peliä katselee niin voishan sitä luulla..

Seuraavaksi kirjoittelen jollekin sivustolle D tyttöjen aluefinaalista ennakkopaketin, sitten tänne joko hehkutus- tai itkukolumnin. Sitä odotellessa mukavaa viikkoa!