Tarpeeksi kauan on mennyt siitä ku olin viimeeksi kyynisenä paskana yöulkoilujen jälkeen täällä. Enemmänkin olen lukenut blogeja. Mielenkiintoista sekin.

Ensinnäkin, koska elämän pyörteistä ei koskaan tiedä, niin tarjoan alkuun liiankin itsestäänselvän ohjeen. Älä lykkää asioita. Meillä nyt ei tällä hetkellä fyrkkatilanne ole ihan parhaasta päästä, koska oma työttömyys jatkuu, mutta esim matkailu ei liene huono sijoitus koskaan. Buukattiin siis Kilpiöiden kanssa liput ja hotlat Barcelonaan syksyllä. Tämän nyt voi tehdä siis mielummin nyt kuin 'sitten joskus'.  On suuri vaara, että 'sitten joskus' ei toteudu koskaan. Eli lapseton pitkä viikonloppu johon yhdistettiin ottelu, eli liput Barca - Villareal matsiin! Koska tietenkään kaikki ei voi mennä niinkuin Steven Seagal . leffoissa, niin muutama päivä maksamisen jälkeen ilmoittivat että matsi siirtyy viikolla eteenpäin. Nice. Eli turistikierros tyhjällä kirkolla edessä..  Mutta muutoin kyllä mukava pitkä viikonloppu tiedossa.

Muutoin kesä on edennyt nopeasti, muutamia grilli-iltoja, rommiterdellä nautiskelua, ja tietysti raakaa treeniä. Itse en ole treenannut, mutta mahtavat C tyttömme ovat vetäneet hienosti, ja tuloksena olikin SM-sarja paikka. Alkukauden tärkein viikonloppu oli siis pari viikkoa takaperin, ja 5 joukkueen erittäin kovassa karsintalohkossa kärkipaikka, ja valtakunnallinen SM-sarja kutsuu.

Eilen käytiin Haastaja-jooukkueen kanssa Iittalassa. Kyseessä HämeCuppi, mukava kahdeksan joukkueen turnaus, johon siis SM-sarjaan selvinneen kilpajoukkueen tytöt eivät osallistuneet. Hieno ryhmä kasassa silti, muutama juuri lajin aloittanut tyttö, muutamia vähän kauemmin pelanneita, kaikilla huima määrä intoa oppia, ja energiaa riitti. Aisti ennen pelejä että nyt taistellaan ja otetaan voittoja. Tuli mieleen muutaman vuoden takainen artikkeli lehdessä, jossa Nashville häkkäri Pekka Rinne playoff-sarjan viimeisen Detroit matsin jälkeen: 'kopissa ennen peliä aisti, että joukkue haluaa voittaa tänään ja katkaista sarjan' Ok. Playoff-pelit, katkaisun paikka.. Aika hurjaa että oikein tuntu siltä että jengi haluaa voittaa..!

Nyt sunnuntai-ilta, ja täälläpäin oman elämänsä sankaripullukka painaa nettipokeriturnauksessa nappeja, ja miettii ensi viikon teesejä laihduttamiseen ja kunnonkohottamiseen, sekä huomisia treeneja/mv-treenejä. Turnaus etenee ihan ok, toivottavasti pitkälle aamuun, mutta kunnonkohotus mietityttää, tai lähinnä siihen liittyvä itsekuri. Ensi viikon jälkeen raportoin miten homma etenee.

Tuossa säätiedotusta kun katselin, niin jälleen kerran luvattiin sateita, ja pääuutisten toimittaja vilkaisi meteorologia selvästi hiukan vihaisesti, koska joo, onhan se sen vika!  Tätä olen aiemminkin miettinyt; kun kerran uutistenlukija mulkaisee tyyliin  'Kiitti vitusti, Mette..' , niin meteorologit voisivat nousta vastaiskuun ja syyttää uutistoimittajia katastrofeista.  '12 kuollutta iskussa Syyriassa'  'Vitun hienoa, Mikko...'   

Näillä eväillä ja ajatuksilla homma etenee, vielä jos pelin lomassa nauttisi miehekkään mansikka-lime siiderin niin tilannehan olisi ei paha.