Eipä nuo uutiset maailmalta kovin positiivisia yleenä ole. Ranskalaisen satiirikehden toimitukseen tehty isku oli taas osoitus siitä mitä uskonto saa aikaan. Kaikki fanaatikot, oli kyseessä sitten mikä uskonto tahansa, voisi sen yhden satukirjan sijaan lukea vaikka useamman tietokirjan..!! 

Mutta, siis hyökkäsivät toimitukseen koska julkaisivat satiirisen kuvan terroristijohtajasta, niinkö se oli? Ikään kuin suuttuivat siitä että vihjailtiin sotaisiksi terroristeiksi. Prkl tapetaan 12 ihmistä, jokohan ne uskovat että ei olla verenhimoisia barbaareja?! Sama kun raiskaisit 12 lasta todistaaksesi että et ole pedofiili..

Onneksi kotimaasta on tullut hupaisiakin uutisia. Iltalehti otsikoi Vesa Keskisen aukioloaikagatesta. Vesa oli väärässä päivämäärien suhteen. Otsikko oli hauska; Keskinen sekoili - 'tätä ei ole tapahtunut 20 vuoden tj-aikanani kertaakaan'  Juu, 20 vuotta, en muista että Keskinen olisi sekoillut kertaakaan. Vähän sama jos Tauski löisi naista, ja sanoisi: oho, vahinko, oli eka kerta ever!

Kello on vähän yli kymmenen ja olen hereillä, semivirkeä, ja edessä omatekemä niin hyvä, raikas, ja hedelmäinen smoothie että ei tosikaan. Mango, päärynä, appelsiini, jäämurskaa, ja loraus vielä Lidlin sitä hyvää aplarimehua, ja ai että, kyllä nyt kelpaa! Kuudes suklaaton päiv.. Hei! eihän ne Brunbergin sikahyvät toffeepalat ole suklaata? Ok, thought so.. eli kuudes suklaaton päivä alkamassa!!