Jaahans, ensin pikaisesti läpi alkuviikko:

Maanantai, Superbowl väsymys, iltapäivällä murskausta suliksessa. Tonnikalasalaatti

Tiistai, muuten vaan väsymys, mutta hyvä liikuntasetti, vaikka voitin helpohkosti. Kookoskanakeitto.

Ruoat olivat herkukkaita! Hyvin menee, vaikka kaupasta tarttui Milkan uutuussuklaalevy mukaan, mutta luotto on kova. Maistan vain tänään, ihan pikkuisen.

Coach Strömberg hankki itselleen heikomman sparraajan huomiseksi. Haluaa voittoeriä alle ennen perjantain haastetta, jolloin uhosi voittavansa minut. Saapa nähdä.

Lueskelin nettilehtiä tänään, ja mietin näkemääni:

- Ruotsia ravistelee yleiurheilussa skandaali. Hammarbyn joku johtoheebo vilautteli 6-vuotiaille tytöille (no just..) ja vielä sen lisäksi kostutti pyhää mailaansa hedelmäkulhossa, josta nuoret myöhemmin söivät. Hammarbyn chief ei nähnyt aihetta viedä asiaa eteenpäin. Ilmeisesti oli todennut virnistellen: 'perussettiä..'

- Kimi Räikkönen lähestyi tyhjentäjällä kommentillaan jo eeppisen Matti Nykäsen sfäärejä kun puhe tuli ensi kauden optiosta. 'Jos en allekirjoita, niin en allekirjoita'  Siinä. Ei lisätttävää varmaan.

- Urheilu lienee muutenkin jo enemmän viihdettä kuin urheilua. Luetuimman otsikot juuri nyt:  Schumacherin tytöllä geenit kohdillaan. F1 mestarin sydänsurut. Eetu Selänne murjaisi vitsin. Outo sateenvarjohuijaus (???). Fani pimahti. eikä vähäisimpänä: Amanda Harkimon pelottava yö Ufassa!!!  Kyllä noilla jo muutaman urkkaruudun täyttää.

Jenkeissä joku vierailija oli yrittänyt salakuljettaa heroiiniä raamatun sisällä vankilaan. Ymmärrettävää toki, vaikkakin vaarallista, niin tuleehan siitä euforinen olo, siihen jää mukavasti koukkuun, ja menetää täysin kosketuksen todellisuuteen. Heroiinilläkin on vissiin sama vaikutus..

Painonpudotuspoliittisesti vaa'an mittari on siirtynyt aika marginaalisesti kohti vasenta. Paino on tippunut siis saman verran kun suhteessa ottaisi ämpärillisen vettä Saimaasta. Toki treeniä jonkin verran alla, niin sovitaan että lihasmassa on kasvanut.

Varmaan pitäisi katsoa taas muutaman vuoden takainen häävideo, jossa toimin bestmanina. Piti tsekata jälkikäteen miten tuo bestmanin puhe meni. Muutama standup henkinen vitsi sulhasesta, hyvän paremmalla puolella (noh, ehkä siinä rajoilla käytiin), joka meni mielestäni ihan ok. En kuitenkaan pystynyt häävideolta kuuntelemaan puhetta, kun huomio kiinnittyi valaaseen mikki kädessä. Motivaattorina toimisi nyt. Mutta as I said, tuntuu projekti olevan ihan ok kuosissa. Jatketaan.