..mutta kokeillaan saada muutakin sisältöä..

Eilisilta ei valitettavasti jatkunut pokerin saralla toivotun pitkälle. Toki kymppitaalan Sunday Stormissa edettiin mukavasti, mutta runi päättyi minirahoille. Neljän tunnin aikana kahdet premium kädet, kerran AK:lla triplaus 7,5k -> 24k, ja toisella kerralla KK:lla korotus, ei maksuja. N. 35000 pelaajaa fieldissä, n. 3000 taisi olla jäljellä kun vääähän hätäisesti rereissasin kaiket AQ:lla. Iso stakki korotti keskeltä muistaakseni to 6400, työnsin kaikki 44k, vaikka maksu olisi ehkä ollut parempi moovi. Ei kipannut kuutosparia, enkä edennyt, joten out sija n. 2999...

Ehti siis lähes normiunet vetämään, ja aamusta perusaamuhässäkän (koira, skidit) jälkeen hallille. Nopea puntti/vatsat (vastustaja Strömberg oli ehtinyt jo rautojen hetken kolistella), ja eikun verkko kuntoon ja kölit käteen.

Paikalle oli eksynyt (tai mun hienovaraisen FB vinkin lukenut) J. Nyrhivaara. Ei siis säikähtänyt edelliskertaa, kun Strömberg ollessa juomassa nappasi mailan käteen, ja hyppäsi hetkeksi pallottelemaan. N. 30 sekuntia, ja Nyrhivaara venytti lyhyeen lyöntiin siten, että pieni napsaus saattoi kuulua, ja herra siirtyi samantien lähikuppilaan tilaamaan nivuset jäillä.

Itse pelissä ei tänään isompi muistoja jälkipolville luotu. Samalla kuin yleisämääräksi todettiin alkutalven ennätys, eli 4, niin taoin Strömbergin jälleen lähes keskeytyskuntoon. Maila taisi irrotta muutaman kerran ei-vahingossa käpälästä, ja aikakirjoihin merkittiin helppo 3-0. Uusinta saatta olla edessä jo aikaisin huomenna.

Säbähallilla junnu mv treenien jälkeen eteen asteli useampikin lajilegenda, kun J. Ahonen, vanha maajoukkueratsu, sekä maajengin johdossakin pitkään vaikuttannut nykyinen säbähallituksen jäsen K.Nurminen olivat Porvooseen eksynyt. Mukavia rupattelutuokioita!

Nyt jos tässä vaiheessa iltaa jättäisi taas herkut ja muut iltapalat rauhaan, niin voitaisiin julistaa liikunnallinen viikko alkaneen onnistuneesti.