Lennokkaalla otsikolla..

Viikonloppu oli melko vauhdikas. Lauantai käynnistyi aamuherätyksellä klo 7, ja hallilla oltiin kasilta. D tytöistämme isohko osa oli paikalla, kun aamuysin peissä kaadettiin C ikäisten pelissä kärkiryhmä Lohja. Siitä sitten jakauduttiin kahteen leiriin; kilpapelurit kihti Lohjaa, ja haastajat Espooseen. Kun vielä liitto oli samalle päivälle onnistunut laittamaan C tyttöjen SM turneen, niin osa jengin rungosta oli silläkin reissulla Tampesterissä.

Kilpatyttöjen kanssa harjattiin eka peli 13-1. Iltapäivän toinen peli olikin kärkimatsi, ehkäpä kahden maan parhaan D tyttöjengin välillä. Lohja pienenä ennakkosuosikkina kotihallissaan, meiltä puuttui siis CSM mukana olevien pelaajien lisäksi Top4 pakeista 2 kpl. Puolustustaistelua alkuun, sitten yv-osuma, ja vastustajan vaihtovirheestä 2-0 taululle. Vahva Lohja kipusi kuitenkin rinnalle, mutta ei ohi, joten 2-2 tasuri jatkoi tiukkojen keskinäisten otteluiden sarjaa. Hieno taistelu.

Samaan aikaan haastajat taistelivat omassa sarjassaan voiton ja tappion.

Sunnuntai muodostui vapaapäiväksi, koska suunnitellut mv harjoitukset kärsivät poissaoloista; maajengileiriä ja -otteluita, sairastelua ja matkailua. Joten mitäpä muuta vapaapäivänä kuin perhen autoon ja hallille pelailemaan ihan omalla vuorolla.. :)

Maanantai sitten normia, junnu mv:t, omat treenit, ja kurinalainen ruokapolitiikka. (ai niin launataina tarttui Filmtownista mukaan arviolta toistasataa kiloa irtareita)  Tiistai, eli tänään. Työhaastattelu. Meni ihan jees, vaikka olinkin oma itseni.. :/  Kahtellaan jatkoa. Huomiselle pitäisi saada oma treeni, juoksu + uinti maybe. Torstaille on buukattu jo haasteottelu. Sulkpallohegemoniat vs The Coach Strömberg jatkuu. Käskyttäjä metsästää vielä ensimmäistään mua vastaan. Olisiko nyt sen aika. I doubt it.. Kokonhallin lehtereillä on varmasti tilaa vielä, 4 katsojaa on edelleen yleisöennätys..  Näihinn kuviin näihin tunnelmiin, pahoittelen jälleen huonojen vitsien vähyyttä.