Tänään ei mitään kurmeeta kokattu, makaroonia ja jauhelihaa ns sörsselinä. Ja muutama hot wing uunissa. Näillä rauhoitettiin tilanne kuuman D turnauksen jäljiltä. Avasin Osallistujat ilmoittautumisohjelman, löysin postituslistan ja hups, sitten lähtikin käsistä kun kirjoitin joukkueen jäsemille ns välitilinpäätöksen osastoa tl;dr (too long, didn't read) Toivottavasti mahdollisimman kaikki kuitenkin lukevat.

Viikonloppu loppumassa, ja takana salibandyn täytteiset päivät. Perjantai-iltana poistuin 20 yli 9 illalla hallilta naisedarin mv treeneistä, ja yhden kellonympäripyörähdyksen jälkeen jälleen paikalla. Haastajajengin kotiturnaus, ja mukava voitto sekä tiukka tappio tuloksena. Tänään suunnattiin eliittisarja peleihin omalla eliittijoukkueellamme. Kaksi kovatasoista, tiukkaa matsia, joista tuloksina hieno 5-1 voitto SSV:stä, sekä 2-2 tasuri Åiffia vastaan. Tunteetkin kuumenivat, ja tuomaritkin aivat kuulla meidän huutoa, kun vastustajan laukauksen jälkeinen mailansaatto jatkui turhan korkealle, ja meidän pelurin, Kapsun silmän alle napsahti kovaa. Naama auki, tuomareilta tämä jäi huomaamatta. Me tietysti asiallisesti ja ystävällisesti ihan vaan ilmoitettiin tuomarille, että jos mitenkään mahdollista, niin katsotteko pikkuisen tarkemmin mitä siellä tapahtuu, sopisiko, pretty please..?  Voimasanoja ei juurikaan käytetty.. :)   Seuraavassa turnauksessa vastassa sarjan ehkä ykkössuosikki Lohjan LoSB, jonka kanssa on jokunen peli väännetty, ja aina tiukkaa, ja yleensä erittäin kovatasoistakin on ollut.

Tänään illalla saattaa olla pienimuotoinen sunnuntaigraindi, eli Stars auki ja jokunen sunnuntaipokeriturnaus pyörimään. Huomenna aamuliikuntaa, koirat ulos, followed by puntti (tai ehkä lenkki), sekä Coachin revanssi suliksessa. Jos huomenna ei tule tarinaa, niin oon vissiin hävinnyt. Ja jos näin käy niin Strömberg pitää huolen siitä että sitä tarinaa jokatapauksessa tulee..

Ainiin, hätätilanne.. Dexter kausi 6 katottu Netflixistä loppuun, nyt äkkiä infoa mistä nähdään Season 7??!!