Vapun jälkeinen kostea, viileä, ankea 'kevät'ilma puskee vasten kasvoja. Paras mahdollinen paikka siis kelailla koneen ääressä viikon tapahtumia. Niille tuhansille jotka vielä haluavat palata tunnelmiin.. : http://www.porvoonsalibandyseura.net/uutiset.html?3235

Mutta muutamalla sanalla.. Lohjalla nähtiin viime viikonloppuna ikäluokan tyttösäbää maailman huipulta. Tai ainakin paperilla, sillä pelin taso eii noussut aivan odotetuksi. Lohjan ylpeys, LoSB, oli D tyttöporukallaan käynyt vuoden vaihteessa Ruotsissa, ja harjannut himaan pystin sarjassaa, johon osallistuivat Ruotsin parhaat jengit. Meillä siis fiaalissa vastassa maailman paras D tyttöjengi.

Meidän likoilla oli kilpasarjassa 14 ottelun tappioton putki alla. Lokakuun turnauksessa tuli kylmää kyytiä, Lohja antoi kuokkaan lukemin 5-1. Samana päivänä haastajajengimme väänti omasa sarjassaa, sielläkin tapio loSBille 3-2. Seuraavan päivän siirryttiin Myllypuroon, pelaamaan C tyttöjen aluesarjaa lähes samalla joukkueella. Vastassa tottakai LoSB, myöskin lähes samalla rungolla. Ottelun jälkeen totesin että nyt alkaa olla aika maksimissa tuo määrä, että kuinka monta kertaa hden viikonlopun aikana voi ottaa käkättimeen lohjalaisilta. Usko oli kovilla..

Pääosin hienolla asenteella, ja upealla työmoraalilla likat ovat kuitenkin kauden läpi vetäneet. Tappioton putki jatkui runkosarjan viimeisessä ottelussa 4-3 voitolla LoSBista, ja piikkipaikalla sarjataulukkoa lopulliseen kuntoon lukittaessa.

Viime viikonloppu olikin sitten loppusilaus hienolle kaudelle. Peli oli vielä nihkeää välierässä mutta 4-2 vs Tiikerit riitti. Lohjaa vastaan finaalissa täyden katsomon edessä olikin tunnelmaa. 2-2 tasatilanne, tapahtumarikas jatkoaika, ja pilkut. Hupia koko rahan edestä. Pilkkukisa, eli coinflip, mutta sen verran luottoa oli meidän vetäjiin että väitän coinflipin olleen hieman meille kallellaan. Neljä vetäjää viidestä iski nyytit, ja likat pääsivät pokaalin nostoon. Ansaitusti, väitän. Toiveet ja odotukset olivat meillä; huoltajilla, valmentajilla, pelaajilla ja fantastisilla kannattajilla, korkealla. Ei tuo ratkaisuhetki nouse kovin korkealle suomalaisessa urheiluelämässä, mutta meille se oli juuri sillä hetkellä maailman hienoin juttu.

Ensi kaudelle tulleet muutokset aiheuttavat hieman muutoksia kauteen valmistautuessa. Karsinta SM-sarjaan edessä elokuun lopulla, eli työt alkavat kohta.

In other news.. Painonpudotusveto hävittiin komeasti. Mutta suunta sentään oli oikea. Nyt viimeisen puolentoista viikon lusmuilun jälkeen on löyettävä uusi vaihde, jotta 'kesäkuntoon2019' - projetki ei kuihdu kokoon. Sulkapallopoliittisesti tarvii nyt RamiVirtaa ja ehkä JoriNyrhivaaraakin, koska The Coach, Römperi, pakeni Espanjaan. Ja tappioiden kirvoittamana muuttaa kohta Sveitsiin.. Punttikuntopiirikaveriakin tarvitaan, se proggis ei tule yksin onnistumaan. Lenkit (just..) ja uinti onnistuu.

Jääkiekon MM kisat. Ne käsitellään tässä nyt nopeasti. Tärkeintä on suomituristien kisareissut. Keittoa ja matseja. Don't get me wrong, voin kuvitella, että aika hienoja reissuja parhaimmillaan. Mahdollisimman vähän kun tarvii raahata sitä yhtä tiettyä tyyppiä, joka löytyy joka poppoosta. Sammuu aamuseiskalta jo lentokentällä, lompakko hävinnyt, missä passi??, herää sopivasti kun kone nousee, ja kertoo sen ainoan osaamansa huonon härskin vitsin koko matkustamolle, juuri ennen kuin juo 4 nopeaa, oksentaa ja paskoo alleen. Ja viikon reissusta takana n 4 tuntia.. Jaa, mietit, että ei meidän poppoossa tollaista ole! Sitten se olet todennäköisesti sinä itse!

Jääkendon kisastudio pitää kyllä ehtiä pitämään, koska pipipallon arvokisojakaan ei ole. Onkohan tuo pipipallo jo tuttu? keksin sen juuri, mutta voi olla että on joku muukin. No nyt on lanseerattu. Fudishan on upea laji, ja uskomattoman urheita nuo eteläläiset pelurit. VAikka koko ajan tulee niiiiiin hurjasti pipiä, niin sieltä ne vaan nousee. Pikkuhiljaa itku hellittää ja taas jaksaa. Kohta tulee lisää pipiä kun ilkeä setä melkein osuu jalkaan. Ei haittaa. Haavoitetut sankarit nousevat uudestaan. Don't get me wrong, fudis ON hieno laji, ja kiekkokin. Ja Sählybandy ennen kaikkea!